fredag, november 01, 2013

1 november

Sorry for bad blogging. Huvudet stod helt still igår och det var en långtråkig dag på jobbet som gjorde mig helt oinspirerad. Jag slutade lite tidigare och hann hem till lite mat med familjen och sen nattade jag barnen och myste med flera böcker i vår säng. När de somnat var det dags för ett pass på crosstrainern och 20 minuters svett hann jag med sen vaknade Leon och var arg och ledsen. Jag hade tänkt köra 20 till men det var bara att kasta sig i duschen och sen lugna den lille killen som inte somnade ordentligt förrän framåt 23.

Så, nu är jag redo för Österlen Lyser Halvmarathon IMORGON!! Jag hoppas jag är redo men det tror jag. Jag är både starkare och lättare än när jag sist sprang en halvmara och nu kommer det inte vara stekande sol som tar energi
så jag hoppas på att det kommer bli ett bra lopp.

Jag jobbar till 20 ikväll vilket är lite tråkigt då Kalle och barnen ska till Agusa och fira barnens farfar som fyller år. Nemo har pratat jättemycket om halloween och att han vill klä ut sig så jag har köpt två skelettkostymer till honom och Leon som de ska ha ikväll.


När jag kommer hem ikväll ska jag Hallloweenpynta lite och på lördag ska jag laga en riktig brakfrukost med äggröra, bacon, amerikanska pannkakor och mina supergoda specialscones. Mycket energi till kroppen!


Jag har fortfarande inte bestämt mig om håret... Mirijam får mig att tveka om luggen. Har en vecka till på mig att vela.

4 kommentarer:

Mirijam sa...

Jag har rätt! Don't do it! Gör det till våren i så fall när det inte är mössväder!

Ida sa...

Åh! Har du en crosstrainer hemma? Sjukt vad avis jag blev nu!

Ninni sa...

Ska jag posta plattången?

Lina sa...

Klart du är redo snygging! :-) Jag har haft en sjuhelsike vecka med stress o allt, så loppet får gå som det går! Maila mig på linasgodablogg@hotmail.com så får du mitt startnr så kan vi försöka ses innan start! :-)