lördag, november 09, 2013

Silence is golden....

... unless you have kids, then it's just suspicious.

Dagens sanning, och ändå väljer jag att ignorera det gång på gång.

Igår kväll lekte Nemo på sitt rum, jag och Kalle pratade i köket över matlagning och ett glas vin och en öl och Leon pysslade med sitt. En sån där härlig stund som man verkligen njuter av, tills man ser varje barnen varit så upptagna. I detta fall Leon. Han hade tagit en svart tuschpenna och gått loss. På golvet i Nemos rum, på bordet i tv-rummet, på bänken i matrummet, på väggen i matrummet och PÅ PIP-TAPETEN I MATRUMMET! Alltså faaaaaan!


Det finns vissa gånger som man som förälder förstår de man läser om i tidningen som låst in sina barn i källare och växthus.

3 kommentarer:

äppelblomman sa...

Ja fy faaaan.. När det blir tyst här hemma, då vet man att något jävelskap är på G... Här har konstnärer varit i farten på många väggar. Tack och lov har set varit målade väggar!
Hoppas det går att få bort på något sett! Tror det finns speciella svampar som kan ta bort färg från tapet! Googla det!
Kram K

Jöns Marie sa...

Nej, fy vad tråkigt! Sånt där är verkligen en sån sak som gör att man vill skrika rätt ut. Sen undrar folk som inte har barn varför man sover eller gör ingenting (om man inte måste) när man har barnvakt!

Jenny Shima sa...

Det är när det är knäpptyst som man måste kolla till dem. Det är ju oftast då de gör något de inte får. Hoppas att du får bort det.