tisdag, november 26, 2013

Vinterspring

Idag var det vinterspringspremiär! Fram med fodrade tights (från Craft, Supersköna! Och numera för stora! Men de funkar fint ändå), mössa och vantar. Jag blir väldigt varm när jag springer och har inte vantar förrän det blir väldigt kallt men fram till nu har jag kört vanliga fingervantar. Nu har jag investerat i springvantar från Craft och de var jättebra även om jag såklart blev för varm. Underställströja och fodrad funktionströja ovanpå.


4,5 minus när jag gav mig av för att lämna på förskolan. Första kilometern blev inte snabb plus en del gång då Nemos ben inte hade riktigt "go" i sig idag. Men sen sprang jag sex kilometer till i 5.20-5.30-tempo medan solen strålade och det glittrade av frost omkring mig. Härligt! Jag blev lite för varm i slutet bara men hade jag tagit mindre på mig hade jag frusit ihjäl första kilometern och medan jag lämnade barnen.

Eftersom det är minusgrader så passar jag på att frosta av frysen och nu ska jag ta en dusch och sen gå upp på vinden och plocka fram ljusstakar och stjärnor! I eftermiddag hoppas jag på samarbetsvilliga barn som gärna vill bli utklädda och fotade och så ska jag försöka mig på att göra en dörrkrans!

2 kommentarer:

Lina sa...

Älskar att springa på vintern. Enda jag som är bra med den kalla årstiden förrutom längd, men längdåkning funkar ju sådär i skåne.. ;-)

Linnéa sa...

Eller hur! Hade det varit mer snögaranti hade jag lätt köpt mig längdskidor!