fredag, november 22, 2013

Ahhhhh fredag......

Det har inte varit något tempo idag direkt. Vi har skrotat runt, sett på barn-tv, spelat spel, jag har bytt fodral på kuddarna i kökssoffan. Typ så. Det har regnat hela dagen och varit riktigt ruggigt.

På eftermiddagen tog vi en promenad hem till Jenny, Oliver och Noah så pojkarna fick leka lite och när vi kom hem körde vi till Godisgränden för lite mutor, ehhhhh godis. På Spåret börjar ju ikväll och det är omöjligt att lyckas få barnen i säng så de sover innan åtta men de ska få titta på film på ovanvåningen och äta lite godis under tiden.

Jag fick till ett gött träningspass imorse iallafall. 30 minuter på CT'n, pass nummer fyra. Sjukt jobbigt! Sex tunga intervaller och tre jättesnabba. Jag tycker verkligen att appen jag använder är bra, nästan som att ha en personlig tränare. Okej kanske inte men ni fattar. Idag körde jag med musik för första gången. Man kan lägga in en egen playlist men jag hade ingen så jag fick använda deras musik. Den var inte så bra men det var lätt att hitta rätt tempo, bara att följa musiken. Så tummen upp för appen Beatburn Elliptical Trainer, väl värd pengarna!


Jag la upp den här bilden på Instagram idag för att skoja med en kompis men jag fick lov att ta bort den efter en stund. Jag är för gammal för att köra fjortis-selfies! Testar här också och ser hur det känns.

1 kommentar:

Maja sa...

Ok, du har övertygat mig nu saknas ursäkter. Får köpa den där app jävlen :)