lördag, november 09, 2013

Tandläkarväder

Nej det blev inget spring idag. Jag vaknade helt grötig och täppt, ute öste regnet ner och det kändes inte som att bli blöt och kall skulle göra mig friskare. Men det blev en bra dag ändå. Kalle åkte på förmiddagen och kommer inte hem förrän imorgon kväll så jag och barnen har fått roa oss själva. Jag har tampats med Nemos underbara trots och idag handlade det om att han vägrade klä på sig. Efter lunch skulle vi gå ut och då började jag klä på Leon ytterkläder så då fick han eld i rumpan för med skulle han ju.

Jag gick med vagnen och Nemo cyklade in till byn för att besöka biblioteket. Barnen tycker det är jättemysigt där och vi har förmånen att ha ett meröppet bibliotek så vi kan gå dit after hours. Så vi hängde där ett tag och läste, lekte och lånade böcker.


Sen gick vi en sväng till Godisgränden så barnen fick köpa lördagsgodis och så gick vi hem igen. I regnet. Så det blev iallafall en promenad på kanske fem kilometer idag iallafall och eftersom Nemo cyklar kan jag gå i rask takt.

Väl hemma såg vi en film som vi lånade och sen gjorde vi pizza efter barnens önskemål. Och sen sjönk vi ner i soffan, barnen fick sitt godis och vi tittade på Lill-Gruffalon, två gånger. Vid nattningen läste vi böckerna vi lånat och efter att barnen somnat har jag sett på American Horror Story, jag började på säsong två. Helt annan handling, en del skådespelare från första säsongen men jag tror att den kommer vara riktigt bra. Hoppas framförallt att den är lika skrämmande.

Nu funderar jag på om jag ska se ett avsnitt till eller gå och lägga mig. Jag är trött men vad fan, det är ju lördag.


Lilla virveln, gissa vem han ärvt den av.....