söndag, november 03, 2013

På moln

Idag svävar jag på små moln, eller jag skulle ha gjort om jag inte var helt ledbruten. Jävlar vad öm och stel jag är! Men det är en härlig känsla, och den påminner om gårdagens underbara lopp. Jag vet att jag skriver om det mycket, som om det vore värsta grejen, men för mig är det det. Jag började springa med målet att kunna springa fem kilometer i ett streck och en mil kändes ouppnåeligt. Jag har blivit mycket bättre ön jag någonsin trodde var möjligt och jag lovar er, om ni hade kunnat få känna den känslan jag hade igår när jag sprang så skulle ni börja löpträna DIREKT.


Man fick både medalj och t-shirt efter loppet. Väldigt generöst and I love it. Hatar att inte få medalj, det är halva nöjet.

Vi har haft en skön söndag. Stack spontant till Malmö och gick på bio, Flygplan, och det gick bra. Leons första bio och han blev lite rastlös på slutet men eftersom vi satt längst fram kunde han gå runt lite.


Nu håller jag på att göra sushi för första gången. Vi får väl se hur det går...

1 kommentar:

Cissispringer sa...

Ett lopp utan medalj suger! Åh du, jag förstår att du skriver om loppet och känslan, det är sååå fantastiskt underbart att läsa om och jag önskar så att jag en dag också har styrkan att springa en halvmara! Du är grym!