tisdag, november 12, 2013

Kick some förkylningsass!

Imorse vaknade jag och hade ont i halsen, igen! Jag som mått bättre både söndag och måndag, vad är det för jävla skit. Jag riktigt kände hur min kropp säckade ihop och blev en latmask eftersom jag inte skulle kunna träna idag heller. En vecka sen nu. Men så nu på kvällen tänkte jag att, vad fan! Nu för det vara nog och så tog jag en tur på CT'n.

Jenny hade hittat en app där en kvinna guidar en genom ett pass och man ställer in ålder, längd, vikt och hur länge och på vilken nivå man vill köra. Jag tog 30 minuter på medelnivå och det var kul för jag fick öka tempot och hastigheten, trampa bakåt och köra intervaller. Bra med lite guidning för mig som annars bara trampar rätt upp och ner. Appen heter Beatburn Elliptical Trainer och kostar 28 kronor.

När jag ändå var svettig och varm körde jag fem minuter armar och tio minuter mage också. Åh vad härligt att vara igång igen! Nu bryr jag mig inte om någon dum jävla förkylning mer utan anser mig härmed vara superfrisk.



2 kommentarer:

Maja sa...

Suveränt tips! Du får gärna ge en mer ingående recension när du provat den mer!!

äppelblomman sa...

Gud vilken bra app, den måste jag ladda hem!!!
Men du, var försiktig och rädd om dej... Men jag vet hur det är... De är fan hemskt att inte få träna.. Latmasken springer fort in i kroppen tyvär...:/
Kram K