fredag, november 08, 2013

En sån där bra dag

Barnen har varit lediga från förskolan för att vi skulle ha en riktig mysdag tillsammans. Vi låg kvar i sängen länge imorse och busade och tittade på när Nemo spelade på min telefon. Vid 8 gick vi upp, barnen tittade på Barnkanalen och jag sorterade lite i min garderob. Bort med massa gamla trasor! Sen så provade jag tre klänningar. Den första är en klänning som jag köpte på HM för typ tre år sen. Jättesöt och billig så jag behöll den fast den inte passade eftersom jag skulle gå ner i vikt. Men så blev jag visst gravid igen och efter det ville kilona visst stanna. Tills idag då klänningen satt jättefint, YAY!

Andra klänningen var en från Gudrun Sjödén som jag fick i julklapp för typ fem år sen. Den har jag som bäst kunnat precis knäppa men då inte kunnat andas eftersom den då skulle ha spruckit. Men nu? Den satt perfekt.


Förut sportade jag klänningen med svart afro, nu blir det med mörkblond page.

Sist provade jag en klänning som jag köpte för två år sen på HM. Blå med små vita prickar, jättesöt men har suttit mindre sött. Behöll den ändå eftersom jag ville kunna ha den någon gång och vet ni, nu är den gången här!

Sen kom ju frisören och klippte oss alla och efter det cyklade vi in till byn för att fika på Kanelbullen eftersom Nemo har pratat om det hela veckan. Vidare till 4H-gården och ponnyridning. Nemo travade för första gången och tyckte att det var jättekul. Leon ville först inte rida alls men efter Nemo fick han testa att sitta på hästen och sen ville han inte kliva av och då fick han också rida en tur. Stolt som en tupp var han, och väldigt duktig.


Nu blir det sängen för mig. Jag mår bättre idag, fortfarande snorig och lite "grötig" men inte ont i halsen så det blir en springtur imorgon bitti om jag fortfarande känner mig kry.

2 kommentarer:

Ninni sa...

Åhh!! Vilken härlig dag!

Mirijam sa...

GÖTT! Det blir ju liksom som gratisshopping! Jag kommer få världens finaste garderob när jag kan ha alla mina "sen i framtiden"-kläder!