torsdag, november 14, 2013

Gym, or not the gym...

... that's the question.

Jag funderar på att skaffa ett gymkort nu i vinter. Jag älskar att springa utomhus och i de flesta väder men något som är skittråkigt är att springa i slaskig snömodd vilket det är stor risk att man får göra en hel del här nere i söder. Visst är det bra träning men när varenda jäkla runda är en kamp för att komma framåt är det faktiskt tråkigt.

Och då tänker jag: löpband på gymmet. Plus att jag då kan styrketräna, gruppträna och spinna och ja, allt man kan göra på ett gym. Men sen så blir jag lite snål, eftersom kortet kostar 529 kronor i månaden. Jag har ju hantlar och crosstrainern hemma, kanske ett gymkort blir överflödigt? Eller kommer jag förbanna mig själv när jag klafsar fram i vinter? Man binder upp sig som minst fyra månader och då kanske december-mars vore det bästa.

Ja alla dessa beslut som ska tas hela tiden.. Hur hade ni gjort? OBS! Jag har inte plats för ett löpband hemma. Inte CT'n heller egentligen.


På gymmet i Kättbo. Helt gratis men då får man glo in i en gul vägg istället för på en tv när man springer på löpbandet.

UPPDATERING

Det finns ju faktiskt ett till gym i byn fast det är ett "gammalt" gym utan nymodigheter som tv framför löpbandet till exempel. Men de har många roliga gruppträningspass och man kan köpa 10- och 20-kort, terminskort, månadskort med mera och det kostar inte alls så mycket. Hmmmm kanske ska satsa på det...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle köpa en skivstång hem och köra stenhårt på crosstrainern i vinter. Åh så ta en löprunda när vädret tillåter. 529kr i månaden var dyrt!!

Sofie sa...

Du har inte 24/7 i närheten? De är billiga, speciellt om man bara vill springa :)

Linnéa sa...

Cissi: eller hur! Jättedyrt! Men det är det enda moderna gymmet här. Finns ett till med ett gammalt gym men rätt roliga gruppass.

Sofie: nej tyvärr, annars hade det varit givet!

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Jag röstar på ett tiokort för det kan du nyttja när som. Kör på hemma med allt du gör, spring när vädret är okay för det. Men plats för CT har du ju nu när Leon inte sover i den hörnan. Eller?

Jenny Shima sa...

Actic finns väl ute hos er? Jag rekommenderar dem.

Marina sa...

Gymmet i byn låter väl som en bra idé. Det hade jag kört på om jag vore du ;-) Kul med lite gruppass och variera träningen lite. Det är bra för kroppen!

Linnéa sa...

Nina: ja det blir nog ett klippkort på Idala. :)

Jennyshima: jo actic finns len det är det som är så jäkla dyrt.

Marina: ja gruppass är kul så jag satsar nog på ett klippkort där det finns roliga pass. :)