lördag, november 16, 2013

Bästa morgonen

Vet ni hur jag älskar att starta en lördag? Som idag, då gick jag upp tidigt, tände ljus och plockade med lite tvätt som inte hunnits med, diskade efter gårdagens middag och sen gav jag mig ut på en springtur.

Perfekt väder! Härligt sval luft, 8 grader och yttepyttelite regn som jag knappt märkte men som ändå svalkar när jag blev varm. Jag sprang ut i skogen på ett av mina favoritställen och det var jättetråkigt att se så mycket träd som huggits ner. Och min fina stig var stora, geggiga traktorspår. Skittråkigt om det ska huggas ner så mycket skog, det är ju därför jag älskar att bo just här.

Men men, bara att kuta vidare så jag sprang till motionsslingan och ett varv på den och sen hemåt via ett annat skogsparti. Totalt 9 kilometer, tyvärr dog klockan strax innan jag var hemma så jag har ingen snittid men skulle kunna tänka mig 5.30-5.45-tempo.

När jag springer lite längre pass så lyssnar jag alltid på Hannah & Amandas Podcast och den är så bra att springa till, älskar den! Jag känner igen mig otroligt mycket och får många aha-upplevelser så mina turer blir liksom dubbel terapi. Jag ska nog ägna ett eget inlägg till de insikter jag fått. Lyssnar ni på poddar? I love it! Lyssnar på Fredagspodden (Hannah & Amanda), Alex & Sigge och Värvet.

Nu löser jag Melodikrysset (jag veeet, pensionärsvarning) och sen ska jag pyssla vidare här hemma. Vi ska på kalas i eftermiddag så jag ska nog sy upp en klänning som jag ska ha på mig.


Provsprang en ny tröja idag. Funktionsmaterial med lite foder. Jätteskön men aningens varm idag. Blir dock perfekt när det är kallt att ha ovanpå en underställströja.

3 kommentarer:

Emma sa...

Och hur kändes det att gå upp tidigt idag då? :)

Ida sa...

Jag springer alltid till musik. Kanske borde testa podd nångång också!

Linnéa sa...

Emma; väldigt väldigt bra! Tur man har gamlingar till vänner som tycker man ska lägga sig istället för att vara uppe och slarva!

Ida: jag tröttnade lite på musiken i somras och började med poddar, funkar skitbra. Iaf på långpassen, annars har jag mest musik. Med en podd glömmer man tiden litegrann.