onsdag, november 06, 2013

Tredje scanningen

Idag har jag varit på min tredje bodyscanning och idag blev det bra resultat på mätningen! Jag har gått ner i fettprocent, främst på överkroppen, och gått upp i muskler. Jag har en högre vattenprocent och mitt bukfett har sjunkit en grad vilket egentligen är det viktigaste. Förbränningen har ökat och min metaboliska ålder har sjunkit med fem år. Det känns riktigt bra och jag är nu peppad att fortsätta att bli lättare och starkare.

Sen har jag ju mina egna mätningar med kläder. Jeansen jag köpte i Dalarna har blivit lite större, tyvärr, eftersom de satt perfekt innan. Men jag köpte ett par i en mindre storlek och de går nu på utan problem! OCH! När jag var på vinden häromdagen så hittade jag ett par av mina gamla jeans och testade dem på skoj. Och guess what! De passade!! Sitter lite tightare än när det begav sig men jag kan absolut ha dem. Det känns helt sjukt.


Februari 2008. Jag la upp den här bilden i bloggen för att Ni skulle få tycka till om jag skulle behålla eller inte. Och jag behöll. Och nu kan jag ha dem igen. Frågan är om jag fortfarande gillar utsvängt??

4 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Vad peppande det måste vara att se resultat svart på vitt! :-)

Åh, de där jeansen ser ju nästan exakt ut som mina jeans jag försöker trycka ned mej i i "favoritjeansresan". Jag gillar utsvängt! Men kanske mest på sommaren då man kan ha sandaler till och vara lite boho-chic :-) Eller de är ju skitsnygga annars också, har bara svårt att komma på några skor som passar till. Har du någon ide?

Linnéa sa...

Ja men jag tror jag håller med! Utsvängt på sommaren för annars måste man knöla ner benen i skorna alternativt låta dem dra i slasket. Jag älskar att ha träskor till! Men nu.... Jag vet inte. Näbbskor kanske!

äppelblomman sa...

Wow, wow, wow!!! Grym är du och visst är det en härlig känsla!!! Du r bäst!!!
Kram K

Jonna sa...

Det är ju så snyggt med utsvängt, och du passar i de!