söndag, november 17, 2013

Sköna söndag

Helgen har verkligen flugit förbi men det känns som att det mesta man vill göra på en helg har gjorts. Jag är väldigt glad att jag fick till två bra träningspass med löpningen och igår var vi på kalas och det var kul att få fixa till sig lite extra för en gångs skull.
Mörkblå klänning med små, vita prickar från HM.

På kvällen kollade jag och Kalle på en massa avsnitt av Solsidan. Det var verkligen sjukt länge sen vi hade en seriekväll! På veckorna lägger sig Kalle tidigt och på helgerna somnar han i soffan så det blir liksom aldrig av.


Efter min springtur i förmiddags så tapetserade vi äntligen Leons rum och det blev så bra! Jag älskar tapeten med luftballonger, ett mycket bra val.


Och eftermiddagen spenderades ute i trädgården där vi plockade lite och tog in det sista som skulle tas in innan vintern. Och så satte vi upp pojkarnas flagga i klätterställningen! Den är så snygg och det är verkligen en lyx att ha en så duktig vän som Mikael som driver Ernhake Tryckeri.


Så, det var vår helg. Imorgon och på tisdag är det jobb som gäller för mig och på onsdag ska jag träffa Maggi och min lille gudson!

Inga kommentarer: