måndag, november 11, 2013

Omöjlig gräns?

Minus 0,2 kilo idag och retligt nära mitt delmål, igen. Så irriterande, det är att kroppen vägrar komma över den "magiska gränsen" som jag visst har en hang up på. Kan det vara helgens vin och söndagens intag av mos? Funderar på att göra som Charlotta Sofia och ändra vägdag till fredag...

Men dagen har inte varit fy skam ändå. I förmiddags styrde vi bilen mot Kristianstad för att hälsa på Mirijam och Sigge! Åh vad mysigt med bebisgos, paj, fruktsallad och Tivoliparken. Och jag fick presenter!! En löparbok och ett träningslinne. Mirijam berättar i sin blogg hur vi lärde känna varandra vilket var 2007 (eller var det inte 2008?) när hon köpte Kalles lägenhet. Vad hennes historia inte förtäljer är att vi faktiskt gick på gymnasiet på samma skola men aldrig kände varandra då. Lustigt det där, att slumpen sen förde oss samman 10 år senare, 75 mil bort.





Jag är helt sjukt trött och ligger redan i sängen. Imorgon är min sista lediga dag innan tre dagars jobb-bubbla, så det blir lugnt på hemmaplan.

2 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Jag fattade aldrig riktigt varför jag i hela friden valde Måndagar som väg/prova jeansdag? Kanske för att det är starten på veckan. Men Fredagar är ju så mycket skönare! Då har man ätit bra i veckan, tränat en del och är på topp. Till helgen blir det ju så att man kanske äter något extra, tar något glas vin och så står man där på Måndagen och är tyngre och det är ju ändå bara vätska som är borta på Tisdagen.

Förstår att det är frustrerande att vara nära, nära den magiska siffran men helt plötsligt säjer det bara tjopp och du är nere på ditt mål ska du se :-)
Vikten har ju en förmåga att vara lite lynnig. Jag verkar gå ned, upp lite och så ned lite mer igen i någon slags hackig men ändå konsekvent kurva.

Mirijam sa...

Oooookej DET VAR VÄL 2008 DÅ!? Gammal och senel denna tanten vettu!