fredag, november 15, 2013

Delmål 1

Det blev glada siffror idag, riktigt glada till och med! Idag nådde jag mitt första delmål i viktresan och det med råge. Det känns så jävla bra och jag har i flera år strävat mot det här. Jag vet vad många av er anser om att väga sig och så vidare men jag vet att det är fett som försvinner från min kropp och ja, det är ju det som är grejen.

Fan, ÄNTLIGEN! Minus 1,2 kilo idag och jag har nu en vikt och ett BMI som överrensstämmer rätt så bra med min längd. Jag är inte överviktig längre!


Nu har jag satt ett nytt mål och om det är ett slutmål eller delmål vet jag inte än utan bestämmer när jag kommit dit. 4,1 kilo till innan jag är där och det känns så lite! 11,2 kilo har jag tappat sen januari och det känns ju hur bra som helst.

Jag kommer ihåg när jag var relativt nyförlöst med Leon och pratade Marika om hur mycket jag skulle behöva gå ner i vikt. Typ 20-25 kilo och det kändes så långt borta och nu är jag nästan där!


Jag har börjat och gett upp många gånger, men nu jävlar är jag på g och ska kämpa på tills jag är i mål!

10 kommentarer:

Lelle sa...

Kick ass! Fan va grym du är! Jag har 4-5 kg till som jag aldrig riktigt blir av med. Har svårt att hålla motivationen uppe! Börjar och slutar...!!

Marina sa...

Grattis! Jättebra jobbat. :-) Jag har själv några kg kvar sen jag var gravid. Dottern är strax över 6 månader nu. Vill gå ner ca 3 kg till och det är seeeeeegt nu ;-) Känns som att det händer NADA.

Jenny Shima sa...

Jättebra jobbat, stort grattis!

äppelblomman sa...

Jiiiiha! Du är bäst! Bra jobbat!
Kram K

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Du är så himla bra!! Grattis:-) Det känns ju underbart i magen att uppnå mål.

Lina sa...

Grttis, va duktig du är! :-) Ja visst kan du göra kebeb på älg, låter gudomligt!

Emma sa...

Bra jobbat Linnea, grattis till ditt delmål! Du är grym!

Jöns Marie sa...

Vad skönt, Grattis! Du är så duktig som kämpar på!

Anonym sa...

Ååå Grattis underbart kämpat! ! / Marika

Linnéa sa...

Tusen tack alla!! Ni är så fina och det är så härligt att läsa era peppande ord!!