onsdag, november 06, 2013

Ny passion

Jag har jätteont i halsen. Det är så jävla pissigt för igår så snubblade jag över jättefina träningskläder på Stadium som jag ville inviga idag. Jag skulle snabbt in för att köpa hårband att ha när jag springer och såg ett reaställ. Skulle bara kika lite. Inte köpa. Men så hängde det sjukt fina löpartights där. I min storlek. För 200 kronor. Och jag har faktiskt bara ett par långa, tunna löpartights som jag antingen för tvätta som en galning eller återanvända, hur mycket de än stinker. Och så har jag ju de från Ica Maxi men de är i riktigt så bra, mest snygga. Men de jag köpte igår var så fina i en mörkblå färg som jag älskar och knallrosa detaljer. Bredvid hänger även en långärmad funktionströja. I min storlek. För 200 kronor. Och jag har faktiskt bara två tunna, långärmade funktionströjor och är det något som är ofräscht så är det att behöva ta på sig något som luktar apa bara för att jag inte hunnit tvätta. Tröjan är svart med knallrosa detaljer. Skitfin.

Så roligt det är att köpa träningskläder då! Jag har en liten låda till mina men måste snart organisera om eftersom det börjar ta så mycket plats, och då har jag inte tagit fram vinterspringkläderna än. Det är så roligt när folk säger att löpning är så bra för att man behöver bara ett par ordentliga skor och sen är det bara att kuta på. Mmm de första två veckorna kanske. Sen vill man ju ha funktionskläder, gärna snygga, och lite olika så man kan variera sig. Bra hörlurar är ju ett måste. Sen en klocka för att kunna hålla mer koll.. Och ett par till skor så man har både ett par snabba och ett par stabila. Och nu mör det är mörkt behövs en pannlampa, och reflexväst och den får ju gärna vara snygg och inte stor och oformlig. Och alla accessoarer. Hårband, mössa och vantar i funktionsmaterial, ett pannband kanske, svettband, träningsunderkläder, en keps eller skärm när det är soligt. Och kompressionsstrumpor, och sleeves! Sen kostar ju alla lopp man vill springa en hel del. Och sen kommer vintern och då behöver man en uppsättning med fodrade vinterkläder. Och broddar, kanske ett par skor med bättre grepp.

Ja det är inga problem att veta vart man ska stoppa sina pengar iallafall. Jag har nog lyckats samla på mig det mesta men det jag saknar är sleeves och kompressionsstrumpor vilket står på min önskelista inför julen.



4 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Haha, känner allt för väl igen det där med att tvingas ta på sej något som stinker. Försöker hinna tvätta men eftersom jag springer rätt ofta och har så få träningskläder (ännu) händer det rätt ofta att jag...eh...inte luktar så gott när jag är ute.

Vad kul att du hittade fina kläder på rea:-) Inte kul att du är sjuk dock. Krya!

Maja sa...

Tips! Vi har ett tvättmedel för träningskläder på jobb dvs Siba. Det är helt underbart! Träningskläderna håller sig fräscha mkt längre och luktar inte röv efter en användning. Tyckte min hade en tendens att göra de iaf... Vet att stadium har samma men vi är billigare ^^

Maja sa...

Tips! Vi har ett tvättmedel för träningskläder på jobb dvs Siba. Det är helt underbart! Träningskläderna håller sig fräscha mkt längre och luktar inte röv efter en användning. Tyckte min hade en tendens att göra de iaf... Vet att stadium har samma men vi är billigare ^^

Mirijam sa...

Alltså, ångesten nu över att alla mina träningskläder ser ut som körvaskinn på mig efter graviditeten. Jag vill också köpa nytt men det är ju helt onödigt.

PS: Den där förkylningen går väl över till på måndag eller?!?!?!?!