måndag, november 18, 2013

Pass 3

Ikväll efter jobbet körde jag tredje passet i crosstrainerappen. Det var svindrygt idag så nu är jag så där härligt trött i kroppen. Körde mag- och armstyrka efteråt, det vanliga upplägget med fem minuter armar och tio minuter mage.

Jag är verkligen glad att jag skaffade en CT eftersom den gör att jag har möjlighet att träna så mycket mer. Annars hade jag hade två-tre dagar i streck så jag inte kunnat göra något och jag märker verkligen skillnad sen jag började med den. Det kanske inte är roligaste träningen men med appen jag använder känns det lite mer meningsfullt och det gynnar löpningen mer än jag kunde ana.

Idag hade jag ett par timmar på jobbet som jag behövde slå ihjäl och jag befann mig i närheten av Ernhake Tryckeri så jag gjorde ett studiebesök där. Jag fick trycka ett par shorts och så började vi göra ett par roliga julklappar också.


Imorgon jobbar jag riktigt lång dag och är inte hemma förrän närmare 23 så det får bli vilodag. Vad ska jag blogga om istället tycker ni? Förslag mottages tacksamt!

5 kommentarer:

Sofie sa...

Har missat vad det är för app du använder till CT?låter spännande...

Lelle sa...

Jag är lite sugen på en CT, men är rädd att den bara skulle stå å damma.. Perfekt när sambon jobbar kväll dock och barnen har somnat.. Jag gillar ditt bloggande om träning! Jag har tom sparat din intervallträning så att jag ska kunna göra samma👍

Linnéa sa...

Sofie: här har jag skrivit om appen: http://lillafroken.blogspot.se/2013/11/kick-some-forkylningsass.html?m=0

Lelle: ja det är ju risk för det men man får ju tvinga sig, även det blir en rutin. Jag lånade en först för att känna efter vad jag tyckte. :) vad kul att du sparat intervallerna! När du testat, blogga gärna om hur det gick och vad du tyckte. :)

Mirijam sa...

Jag vill ha bildbomb från huset!

Linnéa sa...

Mirijam: ahaaaa! Det fixar jag när jag adventspyntat lite!