onsdag, november 27, 2013

Regnspring

Igår var det riktigt vinterspring men idag blev det 6 plusgrader- och regnspring. Konstigt att det kan skifta så. Och jag som frostat av frysen fick kasta mig ut i pyjamas för att ta in all mat som stod ute i två stora plastbaljor. Men nu är frysen ren och det går att få in grejer i den igen. Den var totalt igenfrostad högst upp och en del saker var fastfrusna.

Men iallafall, spring idag igen då jag jobbar torsdag och fredag. Det gäller att passa på. Det regnade men på ett skönt sätt, det liksom strilade. Första kilometern i långsamt tempo till förskolan, lämna barnen och sen vidare. Bort till motionsslingan och sprang ett varv där, tillbaka mot Idala där jag sprang lite olika rundor och kringelikrokar i skogen för att tillslut springa hem. Totalt 12 kilometer i 5.53-tempo. Det känns så skönt i kroppen nu och jag har tagit en varm dusch, ätit och druckit te.


För ett år sen kunde jag inte springa två dagar i rad och hade jag sprungit lite längre fick jag vila minst två dagar för annars fick jag så sjukt ont i benen och de var tunga och trötta. Jag vet att jag tjatar om det men jag är så jävla tacksam för att jag ringde en sjukgymnast och fick akupunktur! Fyra behandlingar och den dess kan jag springa hur mycket som helst utan att få ont. Inte ens 2,1 mil på asfalt gav några som helst känningar. Jag skulle nästan vilja ringa hon som hjälpte mig och tacka, eller skicka blombud för jag är henne så otroligt tacksam.

5 kommentarer:

Ninni sa...

Det borde du göra! Fler borde visa uppskattning!!

Lina sa...

Gör det, hon komer bli glad. :-) Va bra sprunget!

Jonna sa...

Är det någon du vill rekommendera linneá ? Har själv letat lite här i Malmö efter någon som skulle kunna hjälpa just mot skador och inflammationer som jag fått utav löpning. Och kan dessvärre inte längre springa ens en liten runda innan det blir till att halta hemåt igen, känns inge kul alls för en 25åring att känna sig som en skröplig tant!

Popprinsessan sa...

Hej! Kul att se dig igen igår!
Och med tanke på gårdagen - skicka ett kort, en blomma, lite choklad, eller ring till personen som hjälpte dig! Fatta hur glad du kommer att göra någon! :-)

Linnéa sa...

Ninni och lina: det ska jag absolut göra!

Popprinsessan: tack detsamma! Jättehärlig tillställning!