tisdag, november 26, 2013

Bröllopsplaner

Nu har vi bestämt på ett ungefär när vi ska gifta oss. Eller vi och vi, det är väl mest jag men Kalle har sagt att jag får planera bröllopet i stort sett hur jag vill bara det inte är alltför galet eller knäppt så det kommer bli mycket JAG.

I mitt huvud har jag en bild av hur jag vill ha det men exakt så kommer nog inte att gå eftersom att jag tyvärr inte kan styra över väder och vind. Jag har en vag bild av hur jag vill se ut med klänning, hår och blommor och hur jag vill dekorera. Lite ord som kan beskriva hur jag tänker mig är magiskt, bohemiskt, ljuvt, roligt, vackert, fritt, gammeldags... Jag vill ha det enkelt med fokus på vackra detaljer och jag samlar massor av bilder på Pinterest där det finns hur mycket inspiration som helst. Jag vill ha massor med ljus, blommor. lyktor, lampor, flaggor... Och eftersom jag känner mig själv vid det här laget så vet jag hur et kommer bli. Jag kommer bestämma mig EXAKT för hur det ska se ut och så kommer jag att vilja göra ALLT själv. Men det måste jag nog slå ifrån mig redan nu.

Två saker jag inte kan bestämma mig riktigt för är NÄR och VAR jag vill gifta mig. Det finns massor med för- och nackdelar med allt som jag tänker mig. Och så gästlistan. Hur gör man för att begränsa den utan att människor ska bli sura/sårade? Ja, det är mycket att fundera på märker jag. Och en och annan slant måste sparas också. Men det är underbart att planera, fantisera och drömma måste jag säga, i alla fall i det här stadiet. Magsåret kommer väl sen.

Lite så här tänker jag mig... Vem vill vara min maid of honor och styra upp det här??

6 kommentarer:

Mirijam sa...

Maid of honor vet jag inte, men bollplankstärna kan jag va!

Jenny Shima sa...

Min blivande svägerskas ena brudtärna hade lätt kunnat bli bröllopskoordinator till alla som ska gifta sig. Maken till organiserad person får man leta efter men det är klart att jag fattar att du vill ha någon du känner väl:).

Ninni sa...

Jag pratar gärna massor om det och kommer med inspiration och hjälpande händer!!

äppelblomman sa...

Härligt! Den bästa dagen i våra liv förutom när vi fick barnen! Jag är ju ingen planerare, men hade ändå fullt sjå med att bara andas där mitt i utan att stressa ihjäl mej;)
Ja du de där är sååååå svårt. Vem och Vilka ska man bjuda och inte? Vi följde våra hjärtan och bjöd dom vi ville. Följ hjärtat och skit i folk som blir sura. Det är mitt råd;)
Puss❤

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Börja samla glasburkar. För framtida ljushållare...

Linnéa sa...

Mirijam: Perfa! Jag ska bomba dig med idéer!!

Jenny: få se om jag släpper in nån. ;)

Ninni: jättegörna!! Erat bröllop var så fint!

Karolin: tack, ska försöka med det. Har du upplevt att nån blev sur?

Nina: burkar och flaskor ska samlas non stop!