söndag, december 15, 2013

Tjuvstart

Idag har vi varit hos Kalles föräldrar och firat jul med dem eftersom vi är med mina föräldrar på julafton i år. Kalles morbror med familj var också där och vi drack glögg, åt ost, lussekatter och mandelmusslor och fick sen jättegod middag i form av glöggmarinerad kyckling. Och så delade vi ut julklappar. Nemo fick Lego Chima och Lego City som han önskat sig och så ett Planesspel. Leon fick ett Hungriga Grodor-spel som han blev väldigt förtjust i och en Spidermandräkt som han tog på sig direkt och den vägrade ta av. Ett par finbyxor från Zara och delar till tågbanan fick han också.

Och jag fick paket! En morgonrock som jag önskat mig (den jag har nu är så sliten och fläckig och jag tror det är möss som gnagt hål i den), nagellack, en grej att skära grönsaker i roliga former med (jag älskar "onödiga" köksprylar), presentkort på Stadium och så fick jag och Kalle ett sett med knivar i roliga färger.

En jättemysig eftermiddag och kväll och det var bra för barnen att få "tjuvstarta" lite med klapparna så det inte blir så sjukt mycket på julafton.





3 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Åh vad mysigt det lät!

Mirijam sa...

Haha, glammiga morsan ba "jag tror att det är möss som gnagt på den". Gud jag dör.

Linnéa sa...

Mirijam: skratta du bara, snart sitter du dör i en musäten morgonrock och tights från Ica maxi!