onsdag, december 11, 2013

Härliga dagar

Det är mysigt att vabba. Extra tid med barnen och när de dessutom inte är sjuka och mår dåligt är det ju som att bara vara lediga tillsammans. Förutom att ingen vill träffa oss.

Igår bakade vi massor med pepparkakor och idag har vi varit till en bonde och hämtat så mycket hö som jag kunde få in i bilen. Sven förstörde allt jag hade genom att blåsa av taket på mitt "hö-hus" så höet blev blött. Och sen pysslade vi ute hos kaninerna ett bra tag. Det ser så trist ut där när det bara regnar och det inte kommer någon snö. Allt är blött och skitigt. Det var så kul i helgen för Tusan fick uppleva snö för första gången och rusade omkring som en galning.

Iallafall, idag blev det en rejäl städning och så fick Polly och Lovikk byta burar. Jag har en stor dubbelbur i en stor hage och en stor enkel bur i en lite mindre hage. Innan delade Polly och Tusan på dubbelburen men eftersom jag inte vill ha bebisar så har de fått vara ute i hagen varannan dag. Men för ett par veckor sen hoppade Tusan in till Lovikk och fast båda är hanar så hände ingenting. Både Tusan och Lovikk är så snälla och Lovikk är som en go farbror så jag tänkte att de kanske kunde dela den stora hagen så att alla kaniner fick vara ute varje dag. Idag fick de vara tillsammans ett tag och det gick hur bra som helst.


Och eftersom en megastor gran ligger över halva gården så har jag pimpat kaninhagen, uteplatsen och framsidan med granris.


Lite snö på det här så skulle det bli supermysigt...

Ikväll har jag varit iväg och jobbat några timmar och när jag kom hem tog jag ett pass på CT'n följt av mag- och armstyrka. En störig sak är att bandet runt hjulet på CT'n som reglerar motståndet gick av så jag kan inte få det fullt så tungt som jag vill. Någon som vet om det gör att byta och i så fall hur?

Nu är jag supertrött och det är alldeles för sent som vanligt. Godnatt!

Inga kommentarer: