torsdag, december 05, 2013

Den dåliga rundan

Nej det är inte happy happy running hela tiden. Idag är en sån dag. Tänkte först strunta i att springa och tog på vanliga kläder imorse. Men sen tänkte jag att när jag ändå skulle ut kunde jag lika gärna kuta en runda, så jag bytte om. Men det blev en skitrunda. Jag har en sak som gnager i mitt huvud, som gör mig ledsen och orolig och det var som att de känslorna satt i hela kroppen för även om flåset och musklerna var bra så var det som att energin sakta pösigt ur mig. Gång på gång fick jag stanna för att försöka återfå energin men det jag lyckades samla upp pös sakta ut igen..

Tog mig runt fem kilometer på 32 minuter och idag ångrade jag nästan att jag gav mig ut. Man kan visst inte springa ifrån alla problem. Kanske för att just det här inte handlar om mig och jag känner mig maktlös. Men jag ska ta tag i det, idag.



2 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Hoppas det blir bra och att du slipper må dåligt. Nej, allt negativt går inte att springa ifrån. För ett tag sedan var jag jätteorolig över en grej och det gick liksom inte att springa, kunde inte fokusera. Fick lov att stanna och gå. Ibland funkar det ju jättebra att springa ifrån negativa känslor men inte alltid.
Stor kram!

Linnéa sa...

Nej idag funkade inte springet som terapi. Kanske för att jag själv inte hade kontrollen? Det var liksom inte bara att rensa tankarna utan jag fick ta tag i det och efteråt kändes det mycket bättre! Tack för dina ord. :) kram!