fredag, december 27, 2013

Annandagen

Vad pysslar ni med om dagarna? Är ni lediga? Bortresta? Hemma? Jobbar?

Vi gör inte så mycket och det är skönt. Idag såsade vi runt på morgonen och framåt 10 gav jag mig av på en springtur. Benen var trötta efter den här rivstarten efter alla sjukdomar men jag tog den vanliga rundan plus en tur på Hälsospåret. Där var det väldigt isigt så det gick inte att springa på vissa ställen så medeltempot låg på 6.01 när jag kom hem efter 6,5 kilometer. Och så stannade jag och fotade vid sjön.


Vackert men kanske inte vad man önskar i Dalarna i december? Det hade varit så härligt att kunna åka pulka, bygga snögubbar och snölyktor och åka spark. Om det ändå vore minus så man kunde åka skridskor och spark på sjön men det ligger massa vatten på isen.

Jag och Kalle tog en tur till Mora på eftermiddagen för att spana in mellandagsrean men det var inget att hurra för. Varsin tröja till pojkarna, en stickad klänning och en halsduk med paljetter var det vi fyndade.

Vi gjorde dock andra fynd på mellandagsrean på nätet, ny tvättmaskin och torktumlare. De vi har nu är sen 70-talet och tumlaren pajade för något år sen och tvättmaskinen verkade säga upp sig precis innan vi åkte. Vi fick mycket pengar av mina snälla föräldrar i julklapp så de kom väl till pass, vi behöver köpa en till frys också och det är ju inte sjukt kul att lägga pengar på en massa vitvaror.

Nej nu är det dags att hoppa i säng, ny dag imorgon och då kommer lite kompisar och hälsar på! Jag ska även besöka gymmet men låta armarna och magen jobba och spara lite på de trötta benen.



4 kommentarer:

Ninni sa...

Vi tar det lugnt, försöker hänga med min mormor så mycket vi bara kan och orkar. Idag ska vi dock jobba.

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Jag pluggar -- och avundas de som har jullov! Längtar också efter snö! Var är den?! :-P

Lina sa...

Synd att det inte har kommit snö. Det hör lixåm Dalom till. Vart i Dalarna är du ifrån?

Linnéa sa...

Ninni: låter mysigt. :)

Anna: ja det undrar jag med!! Den kommer väl i februari...

Lina: jag kommer från Malung men nu bor mina föräldrar i Kättbo utanför Mora.