tisdag, december 03, 2013

Krishantering?

Åh jag såg precis säsongsavslutningen på The Walking Dead och jag känner att jag måste gå med i en krisgrupp eller något. Fy fan vilket avsnitt! Och nu är det uppehåll till februari, herregud! Så hemskt avsnitt, någon mer som sett??

För övrigt så försöker jag desperat ragga upp en löparkompis men det verkar vara något fel på mig för ingen vill. Nu har jag gjort ytterligare ett försök med tjejen som vann den andra biljetten till MammaBoosten förra veckan. Hon springer och har haft samma mål som jag men varit skadad men precis kommit igång igen. Det vore så kul med någon som bor här som man kunde ta en runda med då och då.

Och imorgon är det ju springdags igen men jag har känt mig hängig idag och ett tungt huvud och en ond hals har smugit sig på. Jag hoppas verkligen jag kan sova bort det!

Och så provade jag kjolar idag på Gina Tricot. De var fina men jag har kommit in i någon slags känsla av "fläskighet". Jag hatar det för jag vet ju att jag egentligen inte är överviktig längre men det är väl svårt att få hjärnan att hänga med. Det känns som att inget händer längre trots bra mat och träning men jag har väl kommit till en platå eller så är det för att kroppen förändrats snabbt i perioder och då känns det som att det står still nu. Eller något.


Jag köpte den vänstra och eventuellt ska jag inte ha strumpor till utan satsar på strumpbyxor.
En fin topp vore kul att ha till men det hittade jag ingen.

3 kommentarer:

Ninni sa...

Men strumporna matchade juh mössan!!

Jag fick lära mig att platåer är en bra sak, att det innebär att kroppen ställer om sig till att den vikten är kroppens nya idealvikt. Så att även om man börjar äta mer och träna mindre så vill kroppen hålla sig runt den vikten. Men jag vet hur det känns när vågen står still, och fläskdagar har vi alla :)

Cissispringer sa...

Jag klarar inte av att kolla på Walking Dead. Pulsen blir skyhög och så kan jag inte sova...
Kjolen var super fin och du ser inte det minsta fläskig ut! Men jag förstår känslan.
En löparkompis är guld att ha. Jag har två men det blir väldigt väldigt sällan våra scheman passar ihop.

Linnéa sa...

Ninni: ah ja så kanske det är! Såklart. :)

Cissi: tack så mycket, skönt att det stannar i huvudet iaf. ;)