söndag, december 08, 2013

Snöspring

Det har ju kommit lite snö här och det verkar som att det tyvärr kommer att regna bort redan i eftermiddag. Jag släpade upp mig imorse för att hinna springa innan jobbet, och ja släpade är rätt ord. Så trött och oinspirerad! Var verkligen inte sugen men tig mig ut tillslut ändå.

Det började precis ljusna så jag tog en sväng i skogen och den första kilometern fick jag stanna och klättra över, krypa under och gå runt träd som Sven kastat omkull.Det blev premiär för broddar idag och det är skönt att springa i snön även om det är lite jobbigare. Och jag kände mig energilös. Inte trött i musklerna utan det kändes som om att jag inte hade tillräckligt med luft i lungorna. Jättemärklig känsla och inte så rolig men jag tuffade på och kom runt 5,3 kilometer på 32 minuter.

Nu önskar jag att jag haft mer tid och kunnat springa längre men det var ju mycket bättre än inget! Jag var på julbord med jobbet igår och rullade hem så en rejäl löptur hade ju egentligen behövts...



3 kommentarer:

Lina sa...

Åh va avis jag är!!! Jag vill med springa nu..fan jävla förkylning... :-( och snö har vi ingen här...

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Jag har känt mej så där hela veckan, som jag liksom inte riktigt får ned luften i lungorna. I och för sej hade ju någon liten sjuka som låg och smög i kroppen men jag tror ännu mer på att det var pms. Jag lär mej aldrig trots att jag haft mens i över 20 år. Undrar alltid varför jag är så konstigt ur form och tror att det är något fel. Sen kommer mensen och jag bara: Aha!
Det kan inte vara något sånt?

Linnéa sa...

CharlottaSofia: jag har ju oxå sjukt dålig koll på min cykel men tror det är för tidigt för PMS. Det kändes typ som när man, eller jag iaf, har ångest fast utan ilningarna liksom. Bara det här tunga över bröstet på nåt vis.