fredag, december 06, 2013

Älska Mig

Ikväll lämnade jag och Mikael Skåne för att se Alex Schulman i Halmstad och det var SÅ värt det. Superbra show och jag älskar Alex ännu mer nu!


Vi satt längst fram och jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av showen men det var kanonbra rätt igenom med humor helt i min smak. Vi har nu bestämt att vi ska gå och se allt som Alex och Sigge gör.


Vi höll dock på att missa showen eftersom vi hamnade på ett senior-julbord med jazzmusik och en Alex-look-a-like först men vi kunde slita oss därifrån i tid. Jag kunde inte låta bli att känna mig träffas när Alex uttryckte sitt hat mot de som lägger upp på Facebook att de sprungit en mil klockan halv sju på morgonen. Aldrig kunde jag tro att det var något folk störde sig på! Jag trodde alla blev sjukt imponerade bara.

Åh vad glad jag är för den hör kvällen, den kommer jag att bära med mig länge.

5 kommentarer:

Fnulan sa...

Ååååååååå jag ville med se!!! Nästa gång kanske.
Love

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Vill också se! Jag är i och för sej lite kluven till Alex Schulman. Älskar hans böcker. Hans bok om sin pappa hjälpte mej oerhört att bearbeta sorgen efter min egen. Samtidigt har han ju kläckt ur sej lite mindre genomtänkta saker. Fast skitsamma, tror jag gillar honom ändå.
Vad härligt att du hade en bra kväll. Det är så underbart att se såna där föreställningar som liksom fyller en. Såg en med Jonas Gardell i gymnasiet som jag fortfarande bär med mej.

Rickard sa...

Måste erkänna att jag läser den här bloggen TROTS att du skriver så mkt om sprigning. Gillar mer allt annat. Det och de sexiga bilderna på Kalle.

Rickard sa...

Måste erkänna att jag läser den här bloggen TROTS att du skriver så mkt om sprigning. Gillar mer allt annat. Det och de sexiga bilderna på Kalle.

Linnéa sa...

Fnulan: nästa gång MÅSTE du gå!!

CharlottaSofia: ja det var en fantastisk show, jätterolig?! Se den om du får chansen!

Rickard: det finns nåt för alla här. :)