måndag, december 02, 2013

Idioter

Det cirkulerar ofta massa sjukt puckade grejer på Facebook som folk gillar och delar. Oftast saker man lite lätt stör sig på men som man snabbt släpper. Men nu i juletider så såg jag den här bilden och irriterar mig något så enormt mycket på:


Alltså ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!! Jag kan inte ens formulera mig för att det är så jävla idiotiskt att sitta och lägga upp sånna bilder och sen att folk gillar och delar dem. Det är samma töntar som som hävdar att man ju absolut MÅSTE få säga negerboll för så heter det och det har de alltid sagt och de menar ju inget illa med det. Eller de som går runt med t-shirts där det står något fjant om att om man inte får säga negerboll så borde man minsann inte få säga vitlök heller.

Är det inte så dumt så man bara vill slå någon jättejättehårt? Folk som håller på så lär fan vara lågbegåvade och inte fatta hur pinsamt det är att säga sånt högt.

6 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Ja, jisses! Jag reagerar ganska exakt likadant som dej på sånt här. Jag blir liksom så frustrerad, arg och ledsen att jag nästan inte kan formulera mej! Och så får jag panik: De verkar ju vara så grymt MÅNGA som är helt tappade?
Precis som du undrar jag hur folk inte kan fatta att det är så jädra pinsamt? Om jag ser någon som gillar eller delar något liknande så avskriver jag dem som idioter ganska omedelbart.
Allra mest besviken blir man ju om det är en människa man faktiskt gillar och trodde var reko som plötsligt lägger upp något sånt där. Får en klump i magen då och vet inte riktigt vad jag ska göra..

Rickard sa...

Kan inte säga hur mycket jag håller med. Har slagit ett par sådana människor också. Shit happends säger vi till dom.

Jenny Shima sa...

Det är oerhört dumt, och jag undrar verkligen om de som delar eller gillar den typen av bilder har tänkt till på något sätt. Svaret på det är ju antagligen inte alls. Det läskigaste tycker jag är ju att det visar vilken typ av strömningar som finns i samhället och det är inte ett dugg kul att tänka på.

äppelblomman sa...

Men fan stup... Va är de för nötter som har tid och energi att skriva ihop sånt... Blir så förbannad:(
Kram K

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

ingen pepparkaksgubbe i lucia tåget, inget "hej Tomte gubbar", Ingen Pucko glass osv osv. Lägg ner. Vi ser ju olika ut av orsaker. Tack för det liksom! Ta vara på personernas olikheter istället för att var rädd för dem, om det nu är så.... Bra inlägg Linnea!

Linnéa sa...

Gud vad skönt att vi är några vettiga personer iaf! :)