torsdag, december 19, 2013

Jävla helvete...

I förmiddags började min mage bli orolig och ja, sen var det kört. Nu fick jag min löpträning iallafall, fram och tillbaka till toaletten... På eftermiddagen när Kalle kommit hem kräktes jag så in i och sen tog jag en dusch. Plötsligt kom Nemo inspringande och kräktes över golvet, mattan och sig själv. Han ville också duscha efter det och i duschen kröktes han igen. Så vi har legat klubbade i soffan och slumrat och gått på toa om vartannat. Jag har frusit sjukt mycket också och huttrat under två tjocks plädar.

Nemo har varit jätteduktig och sprungit till toaletten varje gång han skulle kräkas och varit otroligt tapper. Det var inte förrän han stod och hulkade och hela hans lilla kropp krökte sig och det inte kom nånting som han började gråta och fråga varför det var så här. Åh lille vän...

Vi gick och la oss för en timme sen i hans säng men jag har så ont i höfterna efter att jag inte kan sova efter att ha legat så mycket i soffan. Jag har fått behålla ett par mandarinklyftor och ett glas blåbärssoppa så jag hoppas jag är på bättringsvägen nu.

Det här är första "riktiga" magsjukan vi haft. Innan har vi bara kräkt en gång och sen har det varit bra. Leon mår jättebra iallafall förutom att han haft feber idag. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon för Kalle som egentligen skulle varit ledig ska jobba så jag är själv med barnen. En trött och medtagen Nemo går väl men en pigg Leon som pratar exakt hela tiden blir lite jobbigare... Jag är helt matt i kroppen och bara tanken på fysisk ansträngning får mig svettig.

Vi struntar i bild idag va...?

3 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Åh, du anar inte hur synd jag tycker om er! Stackars, stackars. Magsjuka är så jäkla hemskt! Jag o mamma fick samtidigt en jul. Det var så vidrigt att båda faktiskt grät haha
Hoppas att det är över för er nu!
Kramar

cissispringer sa...

Men fy stackare! Magsjukan är ju det absolut värsta. Skickar många krya på er hälsningar och håller tummarna för att det snabbt går över!

Linnéa sa...

CharlottaSofia; tack för att du tyckte synd om mig, det kändes väldigt bra. Fy fan vad man inte är tuff när man är så dålig!

Cissi: tack, det känns mycket bättre nu!