fredag, december 13, 2013

Say what???

Jag anade att veckans vägning inte skulle bli sjukt rolig eftersom det varit mycket godsaker en vecka tillbaka. Två julbord, desserter och inte så mycket träning. Men ändå, jag blev lite chockad av att vågen visade 1,3 kilo PLUS! Fan också, men en liten påminnelse så här innan jul. Det går inte att frossa, det är inte värt det.

Så, nu blir det lite skärpning och förhoppningsvis försvinner det här plusset till nästa vecka.



4 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Det är nog bara vätska som försvinner snabbt.

Jag har gjort så här med min vägning, och detta vet jag att det råder delade meningar om men det har funkat bra för mej och inte gått över i någon besatthet. I alla fall: Jag väger mej faktiskt varje dag. På så sätt har jag lärt känna min kropp extremt bra, jag vet när jag lägger på mej vätska, ex under mens och ägglossning. Det är bra på det sättet att jag slipper få panik och dra åt svångremmen om jag har gått upp något kilo eftersom jag oftast vet vad det beror på.

Fast jag vet, för vissa funkar det inte alls och man blir vågbesatt och då är det ju inte bra alls.

äppelblomman sa...

De kommer bara säga pang och så är dom kg borta!
Kram K

Ninni sa...

Säkert bara mens på G!!

Linnéa sa...

Charlottasofia: ja det är mycket möjligt att det är vätska men fan så surt. Vet inte om jag skulle fixa att väga mig så ofta, kanske det skulle bli maniskt och att jag sen skulle få panik när jag var bortrest och inte kunde kontrollera.

Äppelblomman: i hope so! :)

Ninni: ja det kan ju vara ett sånt helvete oxå. :/