söndag, december 15, 2013

Seriekväll

Idag sov barnen till strax innan åtta och det är jag tacksam för eftersom jag var uppe till två inatt och kollade serier. Kalle var ute på festligheter med Alex och Jörgen så jag passade på och tittade på sista avsnittet av American Horror Story säsong 2, sen de två sista avsnitten av True Blood säsong 5. Borde lagt mig sen men var tvungen att se första avsnittet av säsong 6 också. När jag sen skulle lägga mig fick jag knöla ner mig bland de här:


Jag la upp bilden på Facebook och fick frågan om vi hade hund. Nej men en stor katt svarade jag.

Idag vaknade jag med ännu mer ont i halsen, tjock och jävlig. Ett ett väldigt kli i örat. Alltid när jag får ont i halsen så kliar det i öronen. Så en cocktail av C-vitamin och alvedon och en stor kopp te med honung kickade igång min dag och nu har vi precis sett Julkalendern och jag ska fixa lite disk och tvätt innan vi hittar på något. Och på tal om Julkalendern, någon mer som finner Ben väldigt tilltalande?


Och vad skönt att jag fick skriva av mig igår kväll! Och att jag fick respons så snabbt trots att det var ganska sent en lördag! Ni är otroliga. Jag tycker det är skitjobbigt att skriva ärligt om hur destruktivt jag kan bete mig men det känns som en lättnad efteråt, speciellt när jag sen läser era kloka ord och peppningar. <3

Inga kommentarer: