onsdag, december 18, 2013

1 år

I januari påbörjade jag en viktresa, igen. Jag gick ner o vikt sakta men säkert men under våren och sommaren tappade jag lite motivation och fokuserade inte på viktnedgång. I augusti började jag igen och i september trappade jag upp träningen rejält. Jag har ju tyvärr inte tagit några för- och efterbilder och det är ju lite synd men jag hittade en bild jag tog på mig själv på gymmet i Kättbo förra julen.

Nu när jag är förkyld och inte kunnat träna så har jag känt mig "stor" igen. Självbilden av mig som "normal" har bleknat och jag vill bli frisk NU för att komma igång igen, jag behöver verkligen det.

Men, så såg jag den här bilden och tänkte att det syns ju faktiskt skillnad! Benen, rumpan och höfterna har tappat mycket och även överkroppen och armarna. Det är kanske dåliga bilder att jämföra men det är det bästa jag har tror jag. Kläderna döljer kanske för mycket på andra bilden?


Men visst syns det lite skillnad ändå? Jag tror det skiljer cirka 10-11 kilo mellan bilderna.

Jag mår bättre idag men det blir nog ingen träning imorgon heller, men på FREDAG! Då hoppas jag att vara så pass frisk att jag kan ge mig ut i löparspåret igen för det längtar jag efter. Och jag pratade med pappa idag, han var igång med löpningen igen så nu har jag en kompis att springa med i jul! Och så Annie, åh vad kul!

9 kommentarer:

Ninni sa...

Det är stor skillnad!! Och det lyser om hela dig!!

Maja sa...

Super skillnad! Inte bara kroppen utan även i ansiktet! Jag tycker din resa är så häftig och jag hoppas att du når dina mål på fysiskt och mentalt!!

Mirijam sa...

Ja, jättestor skillnad!

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Heja dig! Det viktigaste är att man mår bra. Jag tror att det är lätt att man själv inte ser skillnad på sin egen kropp, man möter den ju varje dag, medan andra -- som inte ser den hela tiden -- kan se skillnaden lättare.

Sofie sa...

Jätteskillnad:) du är grym!

äppelblomman sa...

Wow vilken skillnad! Du är sååå grym och inspererar till tuuuuuusen!
Kram K

Marina sa...

Wow! Man ser verkligen skillnad. Du är grymt duktig. Och vilka snygga ben :-)

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Klart det är skillnad. Dessutom på hur du mår när du skall köpa kläder och göra dig fin eller hur. Även det spelar stor roll i din viktminskning. KRAM

Linnéa sa...

Ni är för fina, TACK!!