tisdag, oktober 08, 2013

VAB & Löparutmaning dag 2

Jag och barnen har haft en mysig och produktiv VAB-dag. Efter frukost gick vi ut i skogen, målet var att plocka enris i Körsbärsdalen men efter att ha klättrat i lite backar så hittade vi en bäck och där blev vi såklart kvar. Plask, stenkastning och gegga är ju så roligt.


Skogen vi bor vid är helt otroligt vacker. Mäktig och sagolik, hade passat i en filminspelning.


På eftermiddagen skulle jag fixa till lite bubblor och lös tapet i Leons rum. Kalle satte ju upp en sån där tjock tapet som jämnar till men limmet fick den "trådiga" 70-talstapeten som var under att lossna. Det slutade med att jag slet ner allt som Kalle gjort plus trådtapeten.


Sen stack jag in till byn och köpte ny tapet (sura pengar) och satte upp och det blev jättebra. Det är glasfiber i sån här tapet och nu kliar det precis överallt på mig.


Nu väntar vi bara på tapeten som vi beställt som ska upp. Den är jättefin och kommer passa rummet kanonbra.


Sen var det ju dag två av löputmaningen och deg blev premiär för spring i mörker den här hösten. Även premiär för min lite snyggare och nättare reflexväst jag köpte i våras. Även om det egentligen kvittar så är det roligare att se och känns sig lite snygg när man ska ut i spåret.

Det var med riktigt lätta ben jag sprang i mot byn, en sväng igenom den och hem igen. Störigt nog tog batteriet slut i klockan men då hade jag inte så långt kvar så det blev nog ungefär fem kilometer. Vet inte heller på vilken tid men jag låg på 5.15-tempo större delen av turen iallafall. Sen en planka på det, fyyy vad jobbigt det är nu! 3 * 1.05 minuter.

3 kommentarer:

Ninni sa...

Plankar du på knä eller tå?

Linnéa sa...

Ninni: tå! Aldrig testat knä.

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Hjälp vilken effektivitet! När vi målade om vardagsrummet tog det flera veckor och du drar upp en tapet bara sådär samt hinner med utflykt och spring. Djupt imponerad :-)