måndag, oktober 07, 2013

Helgen

Förutom nattens spyor har det varit en bra helg. Jag har varit på en Hälsodag hos min kompis Elin. Hennes syster höll i det och dagen började med en långfrukost i hotellklass, urmysigt. Sen var det dags för behandlingar och vi fick välja på massage och taktil stimulering. Jag tog massage för löpare och fikus låg på benen men även höfterna och ryggen fick lite knådning. Så skönt det var! Det var en fin present till mina tappra ben och jag inser att jag ska vara snällare mot dem. Ida sa att mina ben kändes jättebra, lite stel i de större musklerna på låren men det var visst väldigt vanligt hos löpare.


Efter min behandling förberedde vi lunchen och medan den stod i ugnen fortsatte Ida massera och sen fick vi lära oss taktil stimulering på händerna. Det tyckte jag var jättekul och ikväll ska jag prova det på Kalle.

Efter lunchen fortsatte behandlingarna och vi som fått våra satte oss ute i solen och drack kaffe och te och pratade. En underbar dag med goda vänner, härliga behandlingar och supergod mat. Vi har bestämt att vi ska göra det här regelbundet och Ida kommer göra det här till ett paketerbjudande till kompisgäng, möhippor eller vad för tillställningar som helst. Ida finns i Malmö och ni hittar henne HÄR om ni är intresserade.


Annars så har vi tagit ner panelen i Leons rum och valt tapeter som jag ska beställa idag. Idag har förskolan stängt så vi är hemma, vilket vi hade fått vara i vilket fall, och vi har lämnat bilen på service och promenerat hem i ett underbart väder. Leon är pigg och har velat äta banan så jag hoppas kräket är slut för hans del. Jag ska städa lite nu medan barnen ser en film och sen går vi nog ut en stund och njuter av solen.

2 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Saknar dig!
Gillade Kalle taktil stimulering på händerna?
Du verkar haft en mysig dag iaf

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Vad mysigt det låter! Får rysningar bara av att läsa om massage..haha