tisdag, oktober 29, 2013

Ny frisyr?

Jag är verkligen i behov av att klippa mig och nästa fredag kommer en frisör hit och ska klippa mig och barnen. Jag är riktigt sugen på att göra något nytt men har blivit en sån fjant på äldre dagar och kan inte bestämma mig. Förr färgade och klippte jag håret hej vilt utan eftertanke, kanske inte alltid snyggt men roligare iallafall.

Igår färgade jag håret i den utomordentligt spännande färgen mörkblond och det blev så här:


Men, nu är frågan hur jag ska klippa mig. Ska jag bara toppa håret? Eller klippa lugg och hoppas att det går att få snyggt med plattång trots att jag har en virvel? Eller ska jag satsa på en lång page?


Tänk att det ska vara så svårt att bestämma sig!

6 kommentarer:

Maja sa...

Jag har haft en tendens att frivilligt och ofrivilligt fått kort hår så fort jag lyckats spara till långt. Mitt tips är att klippa upp det lite! Då får man fint själv fall och det känns mkt mer som en frissyr utan att man för den sakens skull behöver kapa massa eller fixa med det var eviga dag :)

Mirijam sa...

LÅNG PAGE! Ej lugg. Du är assnygg i håret som det är nu, en lite skojigare längd bara så är du fit for fight! Tänk på att din lugg kommer se ut som skit varje gång du sprungit med mössa/keps/pannband i höst/vinter och du kommer ha ett helvete med ett hålla den på plats.

Mvh/expert på att ångra lugg

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Lugg röstar jag på det har du ju pratat om att "våga" ett par gånger. Kan passa ditt nya löparliv bra tror jag! KRAM KRAM

Anonym sa...

Lugg är ju så snyggt och det tror jag du skulle passa fint i. Men jobbigt att spara ut om man vill det.

Mirijam sa...

LYSSNA INTE PÅ DOM! DU KOMMER ÅNGRA DIG!!!

Anonym sa...

Jag håller helt och hållet mirjam!! Kram jenny P