fredag, oktober 25, 2013

Freeeeedaaaaaag!

Gud vad fort den här veckan har gått! Helt sjukt. Jag har ju varit ledig i tre dagar och jobbar helgen men har riktig fredagsfeeling. Idag fick jag ett infall och stack till Ikea en snabbis för att bunkra upp med ljus och köpa lite ramar och en tvättkorg då den gamla gått sönder. Det var det jag skulle ha och jag köpte inget förutom det, duktigt va? Eller jo, papper i olika färger till barnen som jag tänkte vi skulle göra roliga masker av.


Ett av mina absoluta favoritfoton har nu fått en ram.

Såklart sprang jag in en sväng på Stoff & Stil också och köpte tre olika tycker som jag tillsammans med dalahästtyget ska göra ett patchworköverdrag till dynan på kökssoffan med.


Det röda tyget är nog lite juligt egentligen men jag tyckte det var så fint och tillsammans med de andra känns det inte för juligt. Väl?

Nu ska jag förbereda fredagsmiddagen, beef chili enchiladas, sen hänga en tvätt och sen försöka få in lite fredagsträning innan jag korkar upp vinet. Ha en bra kväll allihop!

4 kommentarer:

Jonna sa...

Hej Linnéa,

som så många gånger förut sitter jag här och läser och tittar på gamla inlägg, si sådär 7 år tillbaka i tiden..
Gud vad tiden går fort.. men jag har sett en fantastisk fin jacka på dig som du passar så himla fint i på några bilder, en lila sammet eller plysch. Kommer ihåg att du något gång hade lite loppis på kläder och sådant och tänkte fråga om du sålt den eller gjord dig av med den? om inte, så hade jag varit intresserad om den inte är till användning :)

Linnéa sa...

Men vad roligt att du sitter och tittar tillbaka! 7 år, det är skrämmande vad tiden går.
Ååå den jackan ja, det var verkligen en favvo! Jag minns faktiskt inte riktigt vad som hände med den. Antingen är den såld eller så sparade jag den just för att den var så fin. Jag ska kolla lite i gömmorna på vinden, återkommer! :)

Jonna sa...

Då väntar jag spänt på de :)

Cissispringer sa...

Fin blandning av tygerna! Kommer att bli super fint!