tisdag, oktober 29, 2013

Simone

Igår åkte jag och barnen till familjen Carlenhag för att få träffa mitt och Kalles nyfödda gudbarn för första gången. Och där blev vi kvar efter att stormen Sabine drog fram så vi inte vågade köra hem. Och det gjorde ingenting för vi hade en så mysig kväll och vi hann precis få maten klar när strömmen gick. Så vi satt uppe med tända ljus, en brasa och en flaska vin och pratade, spelade spel och pysslade med barnen. Jag och barnen sov i Maggi och Olas säng under ett täcke och massa filtar medan Maggi, Ola, Alba och Noel sov framför braskaminen. Så mysigt och det var så härligt att få bebisgosa lite med Noel, världens sötaste och snällaste!

När jag lämnat barnen på förskolan imorse så regnade det rejält och jag var INTE sugen på att springa. Men två saker fick ändå ut mig: Sista chansen att springa innan Österlen Lyser på lördag och så mina nya tights:


Hur snygga?? När jag klär mig i vanliga kläder är jag verkligen inte färgstark (längre) men det är kul med träningskläder i "knalliga" färger. De här köpte jag på Ica Maxi för 179 kronor och de är egentligen lite för "hårda" men tack vare snörningen i midjan sitter de där de ska iallafall och funkar att springa kortare distanser med. Idag invigde jag dem med en runda i skogen på 5 kilometer i 5.49-tempo. Jag hade nog fått en bättre snittid om jag inte behövt klättra över och krypa under en massa fallna träd i skogen, men det spelar inte så stor roll. Kul med terräng!

Nu ska jag njuta av min kopp te, sen städa lite och skicka kontonummer och leta jacka och lite annat för ett par lära läsares skull.

Just det! Era kommentarer på förra inlägget! Ni är så fina som skriver och det gör mig så glad!! Och Louise, jag vet inte vad jag ska skriva. Jag blev så rörd av din kommentar och helt varm. Vilken fin människa du är!! Jag vill göra något för dig, typ ge dig massa saker eller be dig flytta hit. <3

6 kommentarer:

Louise sa...

Haha, men Linnea då ;D
Jag skulle absolut inte ha något emot att flytta in hos er ty ni är ju norra Europas skönaste familj. ^^
Men om du nu vill göra något för mig skulle jag kanske kunna komma förbi på ett studiebesök och en kopp kaffe (om du har det, jag vet ju att du själv bara driker te) vid tillfälle?

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Det lät ju riktigt mysigt att bli strandsatt även om stormen i sej lät läskig. Vi har klarat oss ifrån den här.

Aaaaaah! Vilka snygga tajts!! Och från Ica Maxi. Visste inte ens att de hade träningskläder.

Lina sa...

Men shit va snygga brallor! Vill ha! Ja, nog märkte man av stormen. 2 träd föll hos oss bla....

Marina sa...

Vilka snygga träningsbyxor!! Blir sugen på att köpa lite nya träningskläder:-)

Marie sa...

Här i skogarna har vi inte märkt av stormen alls. Lät läskigt på nyheterna men ni ser ju ut att ha haft det mysigt ändå! :-)
Och jösses önskar verkligen jag hade haft orken att springa lika mycket som du gör! Men här är det fattigt på den fronten just nu... Men en riktig inspirationskälla är vad du är!! Tusen tack för det!!! :-)

Linnéa sa...

Louise: självklart!! Du är välkommen och jag har kaffe! :)

Charlotta; ja ibland behövs en påtvingad paus från telefoner, tv och datorer. :)

Lina: ja men visst är dem! Blev kär i mönstret och färgerna även om materialet är riktigt som jag önskat.

Marina: men det är ju så kul med träningskläder också. :)

Marie: tusen tack, vad sänkt skrivet. :)