måndag, oktober 07, 2013

Löputmaning

Det blev löpning idag och tack vare Jörgen slapp jag springa i mörkret. Han körde hem bilen från sitt jobb efter servicen och först passade han Leon när jag och Nemo åkte till Colorama och beställde tapeter och sen passade han båda pojkarna så jag kunde springa en sväng. 5.14 kilometer på 28.04 minuter, i t-shirt idag igen. Det var perfekt väder ute och så vackert i skogen att jag ville lägga mig ner och glo upp i träden. Många motionärer ute idag, både löpare, stavgångare och promenixare.


Jag har hängt på Suzans löputmaning och såvida jag inte blir magsjuk ska jag fullfölja den och förhoppningsvis kamma hem priset, en pannlampa.

Dags för pålägg med fem sekunder på plankan också, phew! 3 * 1 minut och 5 sekunder. Det.... Känns. Men ger resultat! Flera stycken som sagt att det syns tydligt nu, och jag kan till och med själv se det. Tyvärr inget minus på vågen idag, men inget plus heller. Exakt samma vikt som förra veckan, skönt att inte gå upp något iallafall.

2 kommentarer:

Ninni sa...

Ett tips är att ta en bild i typ underkläder så att man kan jämföra. Man ser mycket större skillnad på bilderna än vad man känner i kroppen tycker jag. Lätt att tycka att inget har hänt trots att det hänt mycket!! Och kroppen kan ändras mycket utan att man går ner ett endaste gram!

Linnéa sa...

Jo jag vet, men jag avskyr tanken på en bild på mig själv i underkläder så jag tog aldrig nån. Men jag tig nog nån bild i nåt omklädningsrum i januari, den är på datorn, ska kanske kolla på den!