söndag, oktober 27, 2013

Söndagsintervaller

Jag är precis hemkommen från en svettig intervallträning och klockan är inte ens åtta, lovely! Klockan ringde sex imorse igen eftersom jag ska jobba men idag var det lättare att gå upp, antagligen för att klockan egentligen var sju.

Igår när jag stack ut samma tid var det fortfarande mörkt men idag var det ljust och så varmt att jag efter att ha värmt upp fick ta av mig min tunna tröja och springa i linne.
Jag sprang till min "intervallbana" och körde samma upplägg som sist med en extra intervall på slutet. 3 * 200 meter (3.45-4.00-tempo), 3 * 400 meter (3.45-4.00-tempo), 2 * 600 meter (4.00-4.15-tempo) och sist 1 * 1000 meter (4.45-tempo).

MY GOD vad jobbigt det var men så effektivt! Jag har kört det här upplägget två eller tre gånger innan och är redan snabbare på alla intervaller. Började med 4.15-tempo på de kortaste intervallerna så jag är nöjd med utvecklingen.

En liten nerjogg hem och jag landade på prick 7 kilometer denna morgon. Nu ska jag duscha och fixa mig för att sen åka mot jobbet, ikväll ska vi på teater! Men först ska jag åka inom Team Sportia och investera i lite träningsgrejer som jag behöver eftersom att jag har 25% rabatt på ett helt köp.


Här kutar jag runt, runt som en dåre.

1 kommentar:

äppelblomman sa...

De är verkligen såååå skönt att komma ut på morgonen! Mycket bra jobbat!!!
Kram K