torsdag, september 26, 2013

Vinteroverall

Det här med ytterkläder till barnen är svårt, och samma visa varje år. Jag är inte sån som tror att dyrast och mest kända märke automatiskt är bäst och hatar att betala bara för att en vara heter något speciellt. Nu är det då dags för vinteroveraller. Förra och förrförra året köpte jag overall från HM till Nemo. De kostade 499 kronor och jag har varit nöjd för han har hållit sig både varm och torr i dem och det är ett bra pris. I år tyckte jag HM's overaller såg trista ut och råkade ramla över en tävling med Didrikssons overaller på Facebook. Där föll jag för en mörkblå overall med röda detaljer och "päls"krage. Jag googlade runt och jämförde priser och den billigaste jag kunde hitta var för 899 kronor plus frakt så slutsumman blev 948 kronor.

Men så har vi faktiskt en barnklädesaffär här i byn som säljer bland annat Didrikssons och till väldigt bra pris så igår gick vi dit. Och hur mycket tur har man när det hänger EN overall i Nemos storlek i färgen jag fastnat för på ställningen? Och för 799 kronor dessutom. Det blev köp kan jag ju meddela. Det enda jag inte gillar med den är att den inte ska hängas i ett torkskåp men tydligen är det då med de flesta overaller idag.


Leon ärver Nemos första HM-overall och det är verkligen perfekt att ha två barn som följer samma årstider. Det är bara att plocka fram efterhand och så känner man sig så ekonomisk och miljövänlig. WIN-WIN!

2 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Den var mycket fin! Win-win

Ninni sa...

Vilken snygg overall!! Själv köper jag ofta vintern innan på rean så slipper jag fundera så mycket för är det något jag kan oja mig för så är det vinterkläder :)