tisdag, september 17, 2013

I know I know!

Åh vad ni är hårda mot mig, bra!! Jag ska inte fokusera så mycket på vågens siffror även om jag kommer väga mig. Jag ser ju att något hänt men det blir liksom tydligt, svart på vitt, om jag ser en minskning på vågen. Men ja, ni vet.... Det är inte lika lätt när det kommer till en själv.

Jag fick frågor om både squatsen och appen. Jag har ingen app för squatsen utan bara en gammal hederlig lapp och den ser ut så här:


Jag är på dag 25 och det börjar bli jobbigt!

Appen hittar man om man söker på Workout och finns i gratisversion och betalversion. Jag har betalat för att kunna använda den lite mer och nu kan jag betala och låsa upp ännu fler övningar men det är inte aktuellt för mig nu iallafall.


Dagens träning blev Workout * 3: armar, mage, rumpa 'a 7,5 minuter, 220 squats och plankan 3*50. På fredag ska jag förresten och göra om bodyscanningen, få se vad den mätningen visar.

2 kommentarer:

Charlotta Sofia sa...

Känner verkligen igen den där frustrationen med vågen! Jag går ned i vikt men det går saaakta. Dessutom känns vikten jag gått ned inte i proportion med hur mycket mindre jag känner mej. Jag ser ju t.o.m att det hänt mycket eftersom jag har mitt "komma i favoritjeansen-projekt" på bloggen. Så dumt att fokusera på siffror egentligen men svårt att låta bli helt.

Lina sa...

Grymme va bra du är!!! Sjukt bra plankat! :-)