måndag, september 02, 2013

Födelsedagen

Vilken bra dag jag har haft! Sovmorgon och uppvaktning på sängen, löptur med nya och sjukt snygga skor, kakbak och middag med härliga vänner.


Jag hade egentligen inte tänkt ha nåt kalas men så blev det ändå eftersom jag älskar att bjuda hem, laga mat och baka. Men i år lejde jag faktiskt Kalle till matlagningen, annars brukar jag vilja göra prick allt själv men det var så skönt att det enda jag behövde göra idag var att baka en kaka!


Efter en uppskattad middag i ett smärre kaos med fyra vilda barn så öppnade jag paket och fick så fina saker. Mina vänner känner verkligen mig! Maggi och Elisa hade köpt en fin kofta som de trodde jag skulle tycka om, och det hade de ju rätt i då de häromdagen såg den på mig på en bild på Instagram.


Så det har varit en underbar födelsedag och nu är jag alltså 33 år. Kan ni förstå?? Det kan inte jag...


Louise önskade att jag skrev mer om träning och viktresan vilket jag mer än gärna gör! Jag är rädd att jag skriver för mycket om det men om det peppar fortsätter jag! Men känner ni att det blir för "vikthetsigt" så säg till!

Dagens träning:
• 6,4 kilometer löpning
• 105 squats
• Plankan 3*35

Imorgon är det vägning och jag hoppas på en liten nedgång. Det har ju varit en väldig kalasig vecka med inte mindre än fyra kalas och så uteätning som inte blev jättenyttig igår. Men vi får se imorgon, vi hörs då!



2 kommentarer:

Charlotta Sofia sa...

Hej! Hittade precis hit :-)
Åh, vilka jättefina skor!

Ja, det där med att skriva om vikten ja. Håller själv på med någon slags viktresa och har tänkt fram och tillbaka över hurvida min bloggning om det upplevs som vikthetsande och som uppmuntran till sjuka ideal. Det är både kul och lite kluvet att dela med sej.
Personligen tycker jag att det är superinspirerande att läsa om andras :-)

Linnéa sa...

Hej, vad kul att du hittat hit, hoppas du stannar! jag ska spana in din blogg, älskaratt läsa om träning och "viktresor" :)