lördag, september 14, 2013

Dagens träning

Japp, visst har det tränats idag med. Jag gav mig ut på en löptur på eftermiddagen och gav mig ut i skogen. Terränglöpning med mycket backar var jag sugen på och det gick fint i ungefär fem kilometer och då försvann energin. Rundan slutade på 7,65 kilometer och sista biten fick pannbenet verkligen jobba.

När jag gav mig av såg jag att det var markeringar ritade på vägen och insåg att det var Veberödsrundan idag. Jag skulle ju egentligen jobbat den här helgen så jag hade helt glömt bort det men eftersom jag sprang Midnattsloppet förra helgen och springer Iformloppet nästa helg hade jag nog inte sprungit ändå. Jag sprang ju Veberödsrundan förra året på en kanontid, 37 minuter och 22 sekunder och var faktiskt snabbast av alla kvinnor som sprang sju kilometer. Det är nog mitt snabbaste och bästa lopp hittills och det var ju lite synd att jag inte deltog i år. Men jag kollade resultaten och nu var det ett par som var snabbare och sprang på strax över 32 minuter.


Sen har jag kört 185 squats och 3*45 sekunder planka idag också. HEPP!

5 kommentarer:

Ninni sa...

Blir det nån skillnad med alla squats och plankor?

Lelle sa...

Jag läste ditt inlägg om Österlen luser! Det låter jätte spännande, men jag känner mig verkligen inte redo! 1,2 mil är det längsta jag sprungit! Tvivlade du någonsin på att du skulle klara din första, i Malmö?

Linnéa sa...

Lelle: klarar du 1,2 så klarar du mer. Se till att komma upp i 16, 17 så tar du dig ända fram. :) jag hade sprungit 17 km som mest innan halvmaran och tvivlade aldrig på att jag inte skulle klara det, men det beror väl lite på hur man vill klara det. Jag satte ingen tidspress och bestämde innan vilket tempo jag skulle hålla för att spara energi. Det var så sjukt häftigt att springa in över mållinjen! Kan du springa 1,2 nu så klarar du definitivt 2,1 om två månader!

Linnéa sa...

Ninni: jo det tycker jag nog. Röven känns lite lyft och magen med. :)

Lelle sa...

Gaaaah! Jag vet, du har ju helt rätt, men jag är så rädd för att jag inte sk palla! Jag har bara sprungit mil pass nu i 2 månader, men jg ska börja träna längre sträckor nu. Vi får väl se;)
Hoppas vi kommer till att springa samma någongång!