måndag, september 02, 2013

Vägning, träning & Möte

Imorse var det vägning på schemat och trots förra veckans kalasande hade jag tappat 0,6 kilo. Totalt 1,7 kilo på två veckor och 7,8 kilo sen i januari. Hej heja! Dagens träning har det inte blivit så mycket av då jag haft fullt upp prick hela dagen. 110 squats och plankan 3*40 har jag i alla fall kunnat klämma in. Jag började på 3*30 första veckan och så ökar jag fem sekunder varje vecka och kör en omgång per dag. Jag hoppas det kan lyfta upp den här hängiga magen lite.

Jag har varit ledig idag men vi hade ett möte på jobbet angående nya arbetstider och nytt schema. Jag hade ett önskemål och det var att jobba en helg mindre i månaden utan att gå ner i tid och det gick jättebra att lösa och det är jag så glad för! Det är mycket att jobba varannan helg och de helgerna jag väl är ledig så ska allt annat klämmas in och Kalle får ingen egen tid för antingen är han själv med barnen eller så är det nåt inbokat. Så nu kommer jag jobba var tredje helg men lite längre pass, plus längre varannan fredag och så börjar vi en halvtimme tidigare på morgonen så det löste sig väldigt bra. Jag behöver inte jobba fler dagar utan istället längre pass så det kommer inte påverka barnens tid på förskolan så mycket, bara den där halvtimmen på morgonen två eller tre dagar i veckan. Lovely!

Mer familjetid för oss!

4 kommentarer:

Maja sa...

Får man fråga vad du jobbar med nu?
Du brukar ju be oss (läsare) att önska inlägg så nu gör jag de :)

Marina sa...

Vad härligt att du fick igenom önskemålet var tredje helg! Jag jobbar också varannan helg (när jag inte är mammaledig) och bara tanken på det ger mig ångest just nu... Önskar också vi kunde jobba var tredje helg! Vi har haft det uppe men chefen säger att det inte går att få ihop... Hur har ni löst det? Hur många personal är ni?

Linnéa sa...

Maja: jag jobbar med en person som är synskadad just nu. Inte det jag tänkt egentligen men halkade in på det och just nu funkar det bra med tider och livet liksom. Svarar dig här då jag inte vet vad mer jag ska skriva om det. 😊

Marina: jag kom på att det tom är var fjärde helg!! Vi skulle få in fler timmar på schemat men jag ville inte gå upp i tid, jobbar typ 82%. På lördag och söndag jobbar jag 14 timmar så vi klämde in de timmarna på andra ställen där det behövde utökas. Vi är två som jobbar fast och så en person som jobbade en helg i månaden och nu tog vi in ytterligare en person som jobbar men ena helg. Hoppas ni kan lösa det! Varannan helg är ganska mycket. 😕

Suzan sa...

Grattis till minus!!!