lördag, september 07, 2013

Ikväll är det dags

Igår var jag och barnen till Malmö och jag gjorde min synundersökning. Vet ni vad domen blev? Min syn har blivit BÄTTRE! Ha! Det har jag ju sagt hela tiden men Kalle har inte trott på mig! Så jag behöver inte glasögon alls utom just när jag kör i mörker, då kan jag använda mina gamla glasögon som egentligen är för starka. Här har ni en som bara blir bättre med åren, kan knappt vänta på falkögonen jag kommer ha vid typ 50.

Och så hämtade jag ut mitt kit till Midnattsloppet. Jag har ju sett fram emot det loppet sen jag fick en startplats i julklapp men idag känner jag mig INTE pepp. Benen känns trötta och kroppen ur form. Jävla skit, det får inte bli ett Malmömilsfiasko. Det var ett hemskt lopp och så satans jobbigt för både kroppen och psyket. Men det är många timmar kvar och jag ska ladda järnet. Har precis druckit en smoothie på nåt sojatjosan med vaniljsmak, banan, hallon och proteinpulver.

Jag startar i grupp 3A och det kommer nog vara 21.40 eller 21.45 ikväll tror jag. Om ni skulle vilja följa mig så går det att få uppdateringar när jag passerar vissa ställen under loppet. Om jag fattat det rätt kan ni göra det HÄR.Fyll i mitt för- och efternamn och så mitt startnummer 2194 och lägg till mig som favorit så blir spänningen ikväll inte så olidlig. Jag antar att ni absolut inte har något annat för er en lördagskväll!

Det hade ju varit gött att få slå sitt PB någon gång, det är ju trots allt snart ett år sen jag satte det men som jag känner mig nu så, njaaaaa... Jag hoppas såklart att allt ska flyta på sjukt bra och att jag kan komma under 55.14 men efter Malmömilen vågar jag inte ropa hej utan gör mitt bästa och så får vi se hur långt det räcker.



Inga kommentarer: