lördag, september 21, 2013

Fredagen

Jag blev lite sänkt igår och kände mig på dåligt humör, och huvudvärk fick jag också. Istället för att springa så körde jag 20 minuter på crosstrainern, 8 minuter armar, 240 squats och plankan 3 * 50 sekunder. Idag vilar jag helt från träning och laddar upp inför morgondagens lopp.

Jag är lite smått bakis också eftersom vi hade middagsbjudning igår. Grannarna kom över och så bjöd vi på pulled pork fast på älgkött och det var jättegott. Vi åt pitabröd, grönsaker och vitlökssås till och till dessert hade vi fruktsallad med vit chokladsås. Och så drack vi vin och hade det mysigt. Barnen somnade i soffan och vi var uppe till ett eller nåt, det sliter på en småbarnsförälder.

Idag har vi inga planer alls, så skönt! Bara vara, umgås och ha det bra.


Igår plattade jag håret kvällen till ära. Måste göra det oftare.

2 kommentarer:

Elin sa...

Hur gjorde du det köttet? Jag åt pulled pork hos en kompis i somras, men det tog typ 9 timmar att göra och så lång tid har jag väl inte tänkt mig att spendera på det... :-/

Linnéa sa...

När jag gör pulled pork på fläsk tar det 5-6 timmar. Detta tog längre tid eftersom älg är så magert. Googla matplatsen och pulled pork så hittar du det recept jag använder, sjukt gott!!