fredag, september 20, 2013

Skitsur

Scanningen gick INTE bra. Inga bra resultat, snarare sämre och nu är jag pissed off på mig själv som misslyckas och är så jävla sämst på det här. Så, nog sagt om det. Nu ska jag ut och springa. Hej.


2 kommentarer:

Emmi Emmi sa...

Hej gullet! Har du kollat upp struma? Min mor och min äldsta syster fick det efter fyra resp två graviditeter, ämnesomsättningen är helt obalans och även om de äter quinoa, kvarg och bär och detoxdrinkar istället för vin, springer 3km per dag och gör plankor så går de inte ner i vikt. Nu har de medicin såklart och mår bättre men vet att min syster mådde väldigt dåligt av detta länge innan hon kollade upp vad det var.

Jag gick själv och kollade upp det för ett halvår sedan och tog massa prover/tester. Lätt som en plätt.

Tycker visserligen att du ser himla fin/sund/frisk ut och är superimpad att du kan springa så jäkla långt men tips-tips om du känner att allt är hopplöst.

Kram!

Charlotta Sofia sa...

Men blä för den där känslan! Förstår hur du känner men var inte elak mot dej själv. Jag vet inte så mkt om den där scanningen men jag vet att min egen kropp har betett sej som ett tjurigt barn ibland under min tränings och viktminskningsprocess: Det går framåt, bakåt, upp, ned men till slut ändå åt rätt håll.
Vad som funkar för mej är att se på det under ett längre tidsperspektiv. Inte hur det kommer att se ut om en månad utan snarare tre eller ett halvår.


Men jag vet, när man förväntat sej annorlunda resultat är det lätt att det känns lite tröstlöst ett tag.