söndag, september 08, 2013

Babyshower

Vad glad jag blir av att läsa era kommentarer! Det betyder faktiskt jättemycket så ni som tar er tid att lämna ett par ord: TACK! <3

Tyvärr vaknade jag imorse med ont i halsen. Så jäkla typiskt. Det känns som om att jag tryckt undan en förkylning inför loppet och nu när det är över kommer det. Bara det inte är början på likadana halsontsintervaller jag drabbades av förra hösten. Då fick jag ont i halsen efter varje gång jag sprungit, helt sjukt. Vilade en vecka, tränade ett par gånger och sen var det kört igen. Det får INTE bli så nu.

Men det blev en jättemysig dag ändå för vi åkte ut till Maggi och Ola för att överraska dem med en babyshower. I oktober kommer deras lilla Noel och vi har fått äran att bli gudföräldrar. Så hela kompisgänget tog med mat, fika och presenter och knackade på.


Vi gav Noel ett Sylvanian Familys Lodge och så ska vi köpa djurfamiljer, möbler och andra tillbehör efter hand.

Imorgon är det jobb igen och vi börjar det nya schemat, och det känns underbart! Jag har ju jobbat varannan helg i nästan ett år nu så det är obeskrivligt skönt att få mer tid med familjen på helgerna. Och att Kalle får mer tid till att ägna sig åt sina intressen.


En hel vagn full med busungar.

Nu ska jag lägga mig och hoppas på att sova bort förkylningen. Känner mig helt off just nu och det kliar i halsen, ögonen och öronen. God natt!

Inga kommentarer: