onsdag, september 11, 2013

En Ronja-natt

Jag kom hem strax efter 22.30 igår kväll. Vid 23 var jag i säng och hade lite svårt att somna då jag har svårt att bara lägga mig direkt utan att få varva ner en stund. Jag lyckades iallafall somna men väcktes snart av ett ösregn utan dess like. Jag fick kasta mig upp och stänga fönstret eftersom det började regna in på mig. Och samtidigt som jag stängde fönstret så lyste en megastor blixt upp himlen och sen brakade det loss och åskade så in i helvete. Lite läskigt faktiskt men jag kröp ihop bredvid Kalle och försökte sova.

Jag hann nog precis slumra till men blev väckt av Nemo som var superledsen. Då var klockan tolv och han var så ledsen för att han var tvungen att vara ensam igår när Kalle nattade Leon. Det brukar aldrig vara något problem utan Nemo tycker det är schysst att få se på film lite längre. Jag bar upp Nemo till oss och då blixtrade det så mycket att det blev helt ljust i rummet och det smällde och hade sig. Leon vaknade dock inte och Nemo verkade inte bli rädd så det var bara att bita ihop och försöka sova.

När klockan ringde vid sex så var jag dödstrött och snoozade lite men tvingade sen upp mig för att hinna ned lite styrka innan jobbet. Jag hann precis gå på toa och sen kom Nemo ner och var så ledsen för att jag gått ifrån honom. Det kändes inte som att allt står rätt till så jag tog tempen och mycket riktigt - feber.

Så det blir VAB idag och vi sitter här i soffan tätt, tätt ihop eftersom Nemo inte vill att jag lämnar hans sida.


Nemo fick en ansiktsmålning på Idalagårdens familjedag i lördags. Gissa hur lycklig han var över den?

2 kommentarer:

Lelle sa...

Självklart! Jag lägger till dig på min lista också !
iformloppet hade varit riktigt skoj, men jag sk ha 3-års kalas den dagen, lycka till till dig dock! Mitt nästa lopp jag är anmäld till är... Gbg varvet.. Har aldrig sprungit så långt. Blev lite inspirerad av din halvmara! Är du också sugen?

Linnéa sa...

Inget slår ett 3-årskalas. :) nja jag är inte sugen på Gbg-varvet tror jag, har hört att det är så trångt och massa folk. Men man ska aldrig säga aldrig. ;) efter Iformloppet ska jag springa Österlen lyser halvmara, den är i november? Sugen? :)