söndag, september 22, 2013

Laddar...

Om 2 timmar och 45 minuter går starten för årets Iformlopp och då ska jag stå där, supertaggad och redo att ge järnet. Just nu känns det inte så kan jag meddela. Mensmagen from hell stör mig och jag känner mig trött och svag. MEN! Jag har märkt att jag ofta känner mig extremt ur form innan ett lopp men har ändå kunnat prestera så det kanske är nervositet som gör att jag känner mig så off.

Jag ska strax byta om och göra mig klar för vid 12 kommer min skjuts. Jag springer inte med Coach K Runners idag utan vi är ett gäng här från Veberöd som bildat ett lag. En mamma från förskolan och så två till som jag aldrig träffat, kul med lite nya kontakter!

Så, vad tror ni? Kan jag pressa mitt PB med några sekunder idag? Banan är snabb och bra och förra året sprang jag sex minuter snabbare än mitt dåvarande PB. Men vi får se, efter Malmömilen vågar jag inte säga innan att jag satsa järnet eftersom jag då sprang rätt in i väggen vid ynka fyra kilometer.

Men jag ska göra mitt bästa iallafall! Någon som vill gissa tid? Till höger finns en lista med tiderna från mina tidigare lopp.




Inga kommentarer: