tisdag, februari 24, 2009

Jag sitter och lyssnar på A Camps första skiva med en chokladansiktsmask från Lush som jag snart ska skölja bort samtidigt som jag ska tvätta håret. Ska jobba idag men börjar i vanlig ordning inte förrän 15. Vi ska kolla in bokrean, laga mat, jag ska tärffa föreståndaren och prata lite med killen som också bor på Agnes. Kalle har åkt till sina föräldrar för att hjälpa till med veden så när jag kommer hem ikväll/inatt så kommer här vara ensamt och kallt. Då kanske jag slår till på en skräckfilm eftersom Kalle vägrar se Saw V eller The hills have eyes.

Igår var Juristen här och åt frukost och sen åkte vi till Nova och jag köpte en kjol, nya (stora) trosor och lite bebiskläder. Det finns så sjukt mycket fina kläder så jag vill köpa allt. När vi kom hem gjorde Kalle chokladbollar till oss och vi kollade på ett par avsnitt av OZ som nu även Juristen är fast i.

När Juristen åkt hem satte jag mig vid datorn och fick den glada nyheten av skvallerkärringen Hili att ännu en vän ska få barn, och det bara 4 veckor efter mig. Helt sjukt, jag blev så glad. Grattis Ninni och Mikael!!!

Nu ska jag duscha och sen pyssla lite med mina pelargoner som är framme från vintervilan nu. Jag hoppas verkligen de överlever och att jag får många fina sticklingar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh!! Det hills have eyes är BRA! Hur kan man inte tycka om sådana filmer? :)

Anonym sa...

Åh, OZ är så jäkla bra. Vi köpte den boxen förra året och slukade alla avsnitt!