fredag, februari 20, 2009

Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och jag känner mig helt lycklig. Jag älskar mitt jobb, allt är så bra och jag får fantastisk feedback från min chef. L och jag har verkligen fått bra kontakt på kort tid och det känns extra kul eftersom hon inte tycker om så många människor. Idag sa hon att hon tyckte det var jättekul att vara med mig och att hon tycker jag är väldigt snäll. Innan jag gick fick jag två riktigt varma kramar och jag tycker om henne så mycket. Det är härligt att känna sån glädje inför sitt jobb och det ger mig motivation och kraft till att verkligen arbeta med henne och hjälpa henne. Vilket previlegie, att älska sitt jobb.

Just nu är allt så underbart. Jag bor i huset jag älskar som nu börjar bli precis osm jag drömt om inuti. Jag lever med en underbar och fantastisk kille som är alldeles för bra för att vara sann, jag har ett jobb som jag älskar, mina kaniner som är det bästa som finns, vänner som ger mig så mycket glädje, en familj som är den bästa i hela världen och så en liten bebis på väg som kommer vara den finaste i hela universum.

Får livet vara så bra? Jag är nervös att något dåligt ska hända för hur länge kan allt vara "perfekt"? Och det bästa är att jag har kämpat mig hit. Herregud, ni skulle känt mig för 10 år sen, jag kan inte fatta att jag är samma människa. Och för det har jag KÄMPAT, inte glidit på ett banaskal och råkat få allt att klaffa utan jag har jobbat med mig själv och min omgivning och har bara mig själv att tacka för det.

Tänk om vi får dåliga nyheter på ultraljudet bara för att allt känns så jävla bra? Det är min största skräck just nu.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig! den rädsla är ganska "normalt" eller? Men det kommer att gå super bra. Och som du säger, du har kämpat dig till den här lycklig situation som du upplever idag, det är härligt!!! njut av det!!!!
Mersan.

Anonym sa...

du förtjänar att leva ett lyckligt liv! har ju till viss del följt din kamp med utbildning osv här genom bloggen - och jag önskar dej inget annat än lycka! styrkekramar.

Anonym sa...

Men lilla bulan.... Allt kommer att gå super och visst kommer det bli den finaste bebisen... Puss Puss loooovvveeeeee Ya

Bara Lisa sa...

Du har kämpat som tusan, du har ju disciplinen speciellt. Du har utvecklas på ännu kortare tid än tio år också. När jag lärde känna dig var du en småblyg hårdrockare som inte alls visste vad du ville hitta på. ;)

LolitaRegina sa...

känner igen det där.. kan vi inte bara intala oss en gång för alla att vi har RÄTT ATT MÅ BRA och att det inte betyder att nu måste ju nåt gå åt skogen..? *ler lite*
förresten, jag har sagt det förut, men jag måste hålla med dig igen: det ÄR verkligen ett fantastiskt privilegium att få älska sitt jobb! jag gör det också, och läääängtar till måndag!! :)

Anonym sa...

Linnet! Världens lyckligaste Linnet... Det förtjänar du, det gör alla. Inga negativa tankar nu, det kommer att gå super!!! Håller tummarna för er. Kram